Хасково

Шофьор бере душа, 14-годишен катастрофира в Узунджово

Илюстрация44-годишен хасковлия е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от пресслужбата на полицията.

Мъжът е шофирал лек автомобил Сеат в посока село Тополово с несъобразена скорост с релефа на пътя. Загубил е контрол, излязъл е извън платното и се е ударил в крайпътен скат. Шофьорът е с фрактура на 4-ти прешлен и транспортиран в пловдивската УМБАЛ „Св. Георги“.

14-годишен младеж подкарал Фолксваген вчера и е катастрофирал. Неправоспособното момче от село Узунджово запалил леката кола и потеглил към жп гарата на селото с несъобразена скорост. Момчето се е ударило в стоманобетонна ограда на стопанския двор, след което е напуснало местопроизшествието. Впоследствие е издирен и транспортиран в МБАЛ-Хасково с болки в ляво коляно. При прегледа е установено натъртване, освободен е за домашно лечение.

Несъобразена скорост е причинила инцидент вчера на пътя за село Въгларово. В 19,30 часа, 36-годишен мъж е шофирал лек автомобил Фолксваген и на ляв завой е загубил контрол над колата. Излязъл е от пътя и се е преобърнал в канавката. От удара водачът от Хасково е с контузия на врата, прегледан е и е освободен за домашно лечение. Пострадала е и возещата се в колата 61-годишна жена, която е с контузия на кръста.

50-годишен мъж е пострадал, шофирайки лекия си автомобил Мерцедес вчера. Мъжът от село Мрамор, снощи в 21 часа се е движил между Тополовград и село Хлябово с несъобразена скорост. Напуснал е платното и се е ударил в крайпътно дърво. Настанен е в МБАЛ-Хасково с оплаквания в областта на врата и гърдите.

Без опасност за живота са мъж и жена от Свиленград след катастрофа. Инцидентът е станала на 4 октомври в 1,30 часа на главния път. Неизвестен засега водач на лек автомобил Форд, собственост на 32-годишен мъж от град Банкя, при изпреварване е ударил странично в насрещно движещ се лек автомобил Тойота с водач 27-годишна свиленградчанка. От удара, водачката е с контузни рани по лицето, а возещият се до нея 36-годишен мъж е с контузия на дясна раменна става.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
rofl
rofl
05.10.2015 14:47 14:47

Tova da si idiot v dneshno vreme ne e lesna rabota , kak moje da ne mislite kakvi bixa bili posledstviqta vi ot prostotiqta koqto vurshite … toi kato ubiete samo vas si pak dobre , ama i neviini hora zaginat… kato divi selqni ste sushto.

Back to top button