Регион

Сипаха хиляди ментета и контрабандни цигари на Неделния пазар

Илюстрация11 914 артикула с лого на защитени търговски марки иззеха при съвместна операция полицаи от Свиленград, служители на ДАНС-Хасково и митничари на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от полицията.

Те са проверили товарен автомобил „Волво“ с полуремарке, управляван от 47-годишен мъж от Турция. Проверяващите са установили, че водачът пренася маркова стока без съгласието на правопритежателите на изключителните права и без правно основание използва в търговската дейност марки чрез внос от Турция на чорапи, спортни обувки, спортни екипи, блузи, жилетки, якета.

4200 къса цигари без бандерол иззеха димитровградските полицаи. Вчера те са проверили 3 маси на Неделния пазар в града с продавач 56-годишна хасковлийка. Част от цигари – 1200 къса, полицаите откриват в момент на закупуване от клиент, поставени в торба, скрита в кутия за перилни препарати. На щанда, под препарите са открити още 60 кутии. Жената признала, че и в обитавано от нея жилище на улица „Веслец“ в областния град съхранява още 120 кутии цигари без бандерол. Папиросите от различни марки са иззети с протокол за доброволно предаване. Образувани са бързи производства.

Харманлийските полицаи са конфискували 220 къса цигари от павилион на улица „Зора“ в града. В помещението, стопанисвано от 66-годишен мъж са открити безакцизните папироси, иззети с протокол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button