Иво Димов: Постигнахме много в образованието, продължаваме да работим

Иво ДимовВ сферата на образованието в Димитровград в последните 4 години беше направено много, но още доста предстои. Около това мнение се обединиха на среща днес кандидатът на ГЕРБ за втори мандат Иво Димов и директори на училища и детски градини от общината.

Благодарим за добрата работа, част от която са многото подобрения в инфраструктурата, пътуванията на учениците, спортните клубове и наградите за изявените деца, заяви в началото директорът на ОУ „Любен Каравелов“ Валентин Христов. Той подчерта, че най-важното е, че диалогът с общината е бил прозрачен.

Иво ДимовИво Димов поздрави учителите с днешния им международен празник и обобщи свършеното с сферата на образованието през последния кметски мандат. Не успяхме да свършим всичко, но първо трябваше да изплатим 12-те милиона лева дългове, завещани ни от предишното управление, обясни Димов.

Част от проблемите, за чието решение ще се работи през следващите 4 години са спортните салони и оградите на част от училищата в Димитровград. Ще продължи подобряването на инфраструктурата и организацията по пътуването на учениците.

Представителите на детските градини на срещата предложиха да бъде изготвена цялостна стратегия за ремонти в детските градини и Иво Димов се съгласи с това, вместо да се работи на парче. Той припомни, че децата в градините в Димитровград вече изучават английски език безплатно и плащат такси за футбол и карате наполовина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button