Добри Беливанов: Ще създам условия за нови работни места в Хасково

Добри Беливанов„В Хасково имаме възможност и човешки ресурси за много нови работни места. Необходими са няколко прости стъпки. На първо място трябва да променим из основи отношението на общината към фирмите. Второ – крайно време е Община Хасково да спре да води войни с държавата, а да започне да си сътрудничи с правителството”, това заяви Добри Беливанов на среща с жители на улица „Акация“.

Според него единствените жертви на войната която отиващият си кмет на Хасково води вече 16 години с всички правителства са хасковлии. “Ще заменя сегашния стил на враждебност и конфликти с партньорство и доверие. Това ще бъде в полза на хасковлии”, каза още Беливанов и допълни, че е в постоянен работен контакт с правителството, с Министерството на икономиката и с Българската агенция за инвестиции.

“Основният ми приоритет е да има нови добре платени работни места. Затова ще подпомогнем хасковските фирми и ще намерим инвеститори, които да заемат незаетите икономически сектори в Хасково”, обясни Беливанов.

„Георги Иванов показва на билбордове и обещава в брошури някакви нови проекти за Хасково, но никъде не видяхме нашия квартал“, каза по време на срещата Росица Манолова.

Добри Беливанов“Аз не се занимавам с други кандидати за кметове. Фокусиран съм само и единствено върху това, което е важно за града и за хасковлии”. Нещата, които прави общината досега на слагат хляб, мляко и месо на трапезата на хасковлии, не помагат на семействата да си плащат разходите”, каза Беливанов и допълни, че неговите усилия са насочени към това хасковлии да имат доходи, а общината да ги подкрепя.

По време на срещата хората се оплакаха, че са поискали от общината съдействие за подрязване на дърветата по тяхната улица. За да изпълнят тази дейност обаче общинските служители са изисквали бележка за платени данъци. „Тази практика е незаконна и ще бъде прекратена“, категоричен бе Беливанов.

Хората поставиха и въпроса с високата музика идваща от ромската махала. „Това, което мога да Ви гарантирам е, че всички, които нарушават обществения ред, няма да бъдат толерирани от мен. Правилата и законите са еднакви за всички граждани на България, независимо от етническия им произход“, отговори кандидатът за кмет от ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button