Спорт

Хафизе Мустафа грабна титлата след 30 сек. бой на финала

БоксХасковската боксьорка Хафизе Мустафа спечели златен медал на Държавното лично отборно първенство за жени и девойки в Кърджали.

Възпитаничката на треньора Людмил Димитров в клуб „Севдалин Василев“ победи на финала девойка от домакините само за 30 сек. и отказване на съперничката й.

Хафизе тренира бокс от няколко месеца и това е първата й титла. Тя е ученичка в хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“.

БоксСилвия Димова (+81 кг.) се окичи със сребърен медал, а бронзови отличия завоюваха: Иванка Иванова при жените в кат. 48 кг., която загуби от световната шампионка Венелина Поптолева, Антония Йорданова (51 кг.) и Мария Крумова (64 кг.).

На пето място се класираха: Стефани Крумова (51 кг.), Десислава Дойчева (57 кг.) и Добринка Георгиева (64 кг.).

На държавното участваха 26 жени и 47 девойки, като отборно Хасково е на седмо място при жените и на десето при девойките.

Сега предстои турнир на шампионите в Бургас, който е за момчета, родени 1999 – 2000 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button