Меричлерци признателни на Иво Димов за чистата вода

Иво ДимовХората от Меричлери изказаха огромната си признателност и благодариха на Иво Димов, че е решил проблема със съдържанието на арсен във водата. За целта беше постороен нов водопровод, финансиран с близо 3 млн. лева от Междуведомствената комисия към Министерски съвет.

„Започнала е процедура за сключване на концесия за минералния извор в град Меричлери. Фирма е готова да инвестира 1 млн. лева след като получи концесия със срок на експлоатация от 20 години. Така ще бъде възстановен добивът на луга и ще се отворят работни места в града”, съобщи на срещата с избиратели в Меричлери кандидатът за кмет на Димитровград на ПП ГЕРБ Иво Димов.

На срещата беше представен и кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Меричлери Тодор Каваков. Той е и председател на тракийското дружество „Капитан Петко войвода”.

„Тракийци ще подкрепят Иво Димов за кмет на община Димитровград и Тодор Каваков за кмет на Меричлери”, каза Председателят на съюза на  тракийските дружества в България Красимир Премянов, който беше дошъл на срещата, за да подкрепи кандидатите.

Иво Димов„През втория си мандат ще работя за връщането на славата на Димитровград като индустриален център на България. Нови инвестиционни проекти ще открият над 5500 нови работни места.“ коментира намеренията си Иво Димов. „Те ще гарантират поминък не само на Димитровград, но и на всички населени места в общината.“, подчерта той. Конкретно за град Меричлери Иво Димов посочи като най-неотложни проблеми саниране на сградата на училището и реновиране на моста над Марица, който е в окаяно състояние. „За училището поемам ангажимент. За моста ще търсим съдействие от отговорните държавни институции, защото няма да се справим без тяхна помощ“, поясни Димов.

Жителите на Меричлери изразиха категоричната си подкрепа към Димов и екипа му. Те обявиха, че ще гласуват за неговата кандидатура за кмет на Димитровград и за Тодор Каваков за кмет на Меричлери с бюлетината с номер 20. Със същата бюлетина те ще подкрепят и съветническата листа на ГЕРБ, която беше представена на срещата във втория град в община Димитровград.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button