Георги Иванов: Опонентите ми обещават красиви, но неизпълними неща

Георги ИвановОпонентите ми вкарват хората в заблуда с красиви, но неизпълними обещания. Това заяви пред членовете на съюзите на диабетоболните и незрящите в Хасково кандидатът за кмет Георги Иванов.

Всеки може да говори за намаляване на данъци и такси, но и всеки си дава сметка, че без пари няма как да има чистота, зеленина и светлина. Вие сте живата памет на нашия град и си спомняте, че когато аз станах кмет през 1999 година сметта се събираше веднъж седмично, а уличното осветление беше само до полунощ, припомни Иванов.

Георги ИвановСпоред него решението местните налози да не тежат толкова много на възрастните и болните хора е държавата да промени начина на определяне не таксите и вместо според големината на имотите, това да става според броя на обитателите.

Ние съживихме духа на Хасково през последните години и ще продължим да го правим, ако получим вашето доверие. Вече има осигурени 27 милиона лева за цялостни ремонти на училища и детски градини, спортни съоръжения, паркове и градинки, допълни досегашният кмет на Хасково.

Георги ИвановИванов посочи и още една заблуда, която част от опонентите му използват в предизборната си кампания – менюто на децата в градините. То е разписано с наредба и за да е здравословно, няма как да е достатъчно вкусно, поясни Георги Иванов. Той поясни, че основните проблеми на хората като цените на водата и електричеството, здравеопазването и пенсиите са в приоритетите на държавата, а не на местната власт.

Вярно е, че хората обвиняват кмета за всичките си проблеми, но той няма как да ги реши, обясни Георги Иванов и посочи, че това е една от причините да няма официален приемен ден. За сметка на това обаче всеки може да подаде жалба или заявление в писмен вид в общината и на него ще бъде отговорено.

Георги ИвановМен ме плюят, че съм крадец и разбойник, но ако това е така след всичките разследвания през последните години нямаше ли да съм в затвора, вместо пред вас, попита кандидатът за кмет. Той посочи, че за разлика от свои опоненти е построил хотел в центъра на града, а не в планината, на морето или в Гърция например, за да виждат всички, че семейството му инвестира именно в Хасково, защото този град се развива.

Георги ИвановЗа да работи добре една община има нужда от добър екип. Събрал съм го, защото нямам политическа сила зад гърба си. Ако в кметството влезе партия, тя ще нагласи свои хора и ще развали добре работещата система, каза още Георги Иванов. Същото е и с общинския съвет – това са хората, които са близо до вас, затова трябва да ги изберете внимателно. В листата на коалиция „За Хасково“ с номер 7 има професионалисти, на които можете да разчитате, допълни Иванов.

Той отчете, че към средата на тази година дълговете на община Хасково са едва 28 000 лева, а преди 16 години са били 9 милиона лева. С това не могат да се похвалят много общини, заяви той.

Иванов беше поздравен от името на съюзите на диабетоболните и незрящите и получи благодарности за помощта от страна на общината през последните години.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button