Беливанов: Този път бъдещето зависи само и единствено от хасковлии

Добри Беливанов“Този път бъдещето на Хасково ще го решат всички хасковлии, не ромските секции, нито подкрепата на втори тур на избирателите на определена партия, независимо как се казва тя. В неделя гласуваме за кмет и за съветници и изборът е между почтеността и непочтеността, между перспективата и застоя”, заяви Добри Беливанов, след среща с лекари и медицински работници.

“Затова, с голямо уважение към другите политически формации заявявам, че ако не успея да спечеля на първия тур, независимо от резултата, няма да водя преговори, няма да обещавам постове в общината, няма да влизам в коалиции с цел да спечеля. Да ме прощават партийните структури и хасковските политически лидери на другите партии, които уважавам, но хасковлии са ми по-скъпи, независимо какъв език говорят и в какъв храм влизат”, каза още Добри Беливанов.

Той допълни, че като се е кандидатирал за кмет е обещал, че след като спечели ще бъде кмет на всички хасковлии. „Ще подкрепям и давам равен шанс на фирмите и за разлика от бившия кмет няма да деля хората на “свои” и “чужди”. При мен няма договорки. Поех ангажимент, че когато аз съм кмет, Община Хасково ще създава равни шансове за всички. Ще спечеля честно без никакви пазарлъци, без междупартийни уговорки и без да търгуваме подкрепа в замяна на постове. Това не е само мое лично виждане, това е и политически ангажимент на ГЕРБ. Затова на 25-и октомври ми трябва единствено вашата силна подкрепа”, поясни още Беливанов.

“Ако се чудите защо, конкурентът ми падна толкова ниско, че на среща с хора с увредено зрение и болни от диабет им се хвали, че в Хасково имало осветление благодарение на него, да се оправдава, защо няма приемен ден и да им говори за хотела си, ще ви кажа причината. Тя е, че е отчаян от това, че вече няма подкрепата на хората и страха, който е насаждал с години изчезна. Миналият път спечели не с честна игра, а с гласовете на бедните хора в ромските махали и с партийната подкрепа на една от водещите парламентарни партии – Движението за права и свободи. Чух наскоро, кандидатът на ДПС за кмет г-н Мюмюн да казва истината, че Георги Иванов е спечелил миналия мандат с подкрепата на ДПС, че ако не е било ДПС, той отдавна нямаше да е кмет. Чух също от младият кандидат за кмет на Движението за права и свободи да казва, че партията му има възражения срещу управлението на бившия кмет, на когото през 2011 г. е дала доверието си”, заяви Беливанов. Той допълни, че има моменти, в които партийните ръководства трябва да направят крачка назад в името на гражданите.

“Срещнах се с хиляди хора през изминалите месеци и това, което видях е, че сега е ред на хасковлии сами да гласуват за бъдещето на града, да го решат почтено, а не в резултат на коалиционни договорки”, каза Беливанов

“Аз за разлика от бившия кмет не работя с интриги и манипулации, не деля хасковлии по пол, образование, по етнос или по религия. Имам еднакво уважение към всички, които живеят в Хасково и милеят за родния ни град. Зачитам достойнството на всички хора независимо от коя партия са. Това е виждането и на екипа ми. Кметът на Хасково трябва да насърчава и помага на всички. Това са прости истини. Най-лошото, е че хората бяха загубили вяра, че може да има почтено управление в общината. Аз ви казвам, че има ясни граници между “правилно” и “неправилно”, между “почтеност” и “непочтеност”. Ще имаме почтен кмет и почтено управление. Така хасковлии ще си отвоюват обратно бъдещето”, каза още Беливанов.

Той допълни, че ще е кмет близо до хората, защото винаги е бил сред хората. “Няма да се променям. Смятам да спечеля честно, само и единствено по волята на вас хасковлии”, заяви Добри Беливанов и допълни, че изборите са времето когато решават хората и “аз няма да съм този, който да изтъргува доверието им”.

“Научил съм се да разпознавам истинските неща в живота. Ценя подкрепата, която получавам всеки ден от вас. Готови сме да започнем на чисто и в следващите четири години да работим здраво и без компромиси да подобрим живота в родния ни град. Това не са обикновени избори. Този път изборът е между почтеността и непочтеността”, каза още Беливанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button