Хасково

Арестуваха мъж за побой на 17-годишен, измамиха баба с 3 000 лева

Полиция32-годишен хасковлия е задържан за побой и грабеж, съобщават от полицията.

Вчера в полицейското управление е постъпил сигнал от 17-годишен младеж от село Боян Ботево, че на 9 ноември около 23 часа на улица „Отец Паисий“ в областния град е бил нападнат и бит, при което му е отнето портмоне със 70 лв. и лични документи.

Малко по-късно полицаите задържали нападателя.

Малко преди 3 часа днес на бул. „Съединение“ до автогарата в Хасково се е разиграл истински екшън след сигнал, че четирима души разбиват автомат за кафе. Полицаите заградили района и задържали на място крадците  – двама на 18 години, един на 20 и един на 21 години.

Телефонни измамници са задигнали 3000 лв. от 70-годишна хасковлийка. Вчера по обяд на домашния телефон на жената се обадил мъж, който й съобщил, че нейн роднина е пострадал при токов удар.

Жената събрала парите и малко по-късно ги предала пред дома си на улица „Славянска“ на непознат.

От полицията за пореден път предупреждават, че ако някой иска по телефона да бъдат предадани пари на трето лице, това е почти сигурен белег за измама.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
базона
базона
11.11.2015 14:13 14:13

Ей много паралии пенсионери има в тая държава бе Бойко не им давай пенсии бе сложи ги на котлова храна

Back to top button