Любопитно

Американка от баскетболния „Хасково 2012“ дефилира в ревю на млада дизайнерка

РевюДжазмин Пъркинс, която е една от двете американки в баскетболния „Хасково 2012“, направи снощи своя дебют на модния подиум.

Ревю178-сантиметровият гард бе една от седемте манекенки, които дефилираха с красивите тоалети от колекцията на младата хасковска дизайнерка Даяна Георгиева.

Стилното ревю бе в популярен хасковски бар. Красавиците представиха над 20 спортно-елегантни тоалета, като всеки един е създаден под вещото ръководство на Георгиева.

Ревю21-годишната дизайнерка сподели, че всяка една от дрехите й носи индивидуалност и е направена в зависимост от настроението й в конкретния ден – откачено или по-обрано.

Освен Джазмин пък във фешън шоуто участваха шампионката от „Рона“ Виктория Ламбрева, редовните манекенки по ревюта Златина Манолова, Мариела Несторова и Ивана Михайлова, Адриана и Габриела.

На ревюто имаше много приятели на Даяна, включително и гости от София, които вече работят с нея.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Нина
Нина
14.11.2015 20:07 20:07

Браво!!! Продължавай все така. Напред и нагоре!!!

Back to top button