Любопитно

Хасковлийка и треньорка на хасковски гимнастички претендентки за „Мис България“

ПретенденткиЗапочна интернет гласуването на публиката за избора на новата „Мис България“.

Тази година след дълга пауза в конкурса отново има хасковлийка. Както Haskovo.info писа това е 19-годишната Теодора Петрова.

Сред 18-те претендентки за най-престижната корона е и една от треньорките на гимнастичките от хасковския клуб „Аида“ 22-годишната Валерия Дочева от Стара Загора.

Теодора завърши хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ“. Сега красавицата е първокурсничка в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ в специалност „Екология“. Висока е 173 см, гръдна обиколка – 89, талия – 68, ханш – 90.

Валерия пък е четвърти курс в Национална спортна академия в специалност „Треньор по художествена гимнастика“. Тя е бивша гимнастичка и шампионка. Висока е 169, гръдна обиколка – 83, талия – 64, ханш – 92.

Вотът на публиката е важен, защото той ще се комбинира с оценките на журито и за това двете красавици призовават да се гласува за тях. Конкурсът е на 27 ноември и ще се предава в националния ефир.

За двете момичета можете да гласувате тук:  Теодора и Валерия

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button