Хасково

Каре отличници отново изведе Езиковата до финала на викторината по английски

ВикторинаЧетирима отличници от ГПЧЕ „Асен Златаров“ отново се класираха за националния кръг на викторината по английски език.

Регионалният кръг бе вчера в хасковския Младежки център, а отборът на Езиковата спечели за поредна година първото място с максимален брой точки – 42. Отборът в състав: Георгия Кинева, Хелена-София Христозова, Патриция Филипова и Тодор Кирев е отлично подготвен от преподавателите Красимира Кънева и Димитър Енчев. 10-класниците се представиха без проблем в трите кръга, които включваха решаване на тест, презентация и отговаряне на въпроси, свързани с определени професии.

ВикторинаЗа втора поредна година организаторите на викторината правят изключение за нашия регион, като дават квота за финала и на втория отбор в класирането. Това е така заради силното представяне на Езиковата. И този път втори бяха учениците от Велинград. В състезанието участваха още училище от Карлово, ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград и хасковската ПМГ „Боян Петканчин“.

Това е десетото юбилейно участие на Езиковата на викторината, като досега учениците имат спечелени 5 първи места в националния кръг, като в последните 4 г. те са неизменни първенци.

Сега финалният кръг ще е на 25 март в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бивш възпитаник
Бивш възпитаник
22.11.2015 18:29 18:29

Браво ученици. Продължавайте да прославяте името на Гимназията! :)

бивш ученик в ГПЧЕ
бивш ученик в ГПЧЕ
25.11.2015 11:38 11:38

Поздравления мили деца! Дерзайте! И прославяйте непрестанно Нашата Гимназия! Бъдете здрави! Скъпи ученици и учители, желая Ви Светли Коледни и Новогодишни празници! А на учителите, с любов, дълбок поклон!

Back to top button