Спорт

„Хасково“ би „Извор“ с два гола за едно полувреме

ИлюстрацияФутболистите на „Хасково“ записаха нова победа в областната група този път с 2:0 над „Извор АМ“ на градския стадион на Ямача.

Двубоят се игра пред около 100 зрители при непрекъснат силен вятър през целия мач.

Първото полувреме завърши без отбелязан гол, като домакините изпуснаха да поведат в резултата след пропуски на капитана Тодор Тодоров, Мехмед Мустафа и Ивайло Инджов.

През вторите 45 минути, след извършени тактически промени в състава на „Хасково“ от треньора Илиан Киряков, играта се оживи и се стигна до отбелязване на гол. Негов автор бе Мехмед Мустафа, който реализира чрез точно изпълнена дузпа отсъдена за игра с ръка в наказателното поле от страна на футболист на гостите. Крайното 2:0 оформи влезлият през второто полувреме Милко Милков. След чудесен индивидуален пробив на Стилян Бръмчев, който залъга двама противникови футболисти и центрира топката успоредно на голлинията на „Извор“, където от дълбочина се бе включил Милков и от един метър вкара топката в опразнената врата.

Всички футболисти и целият спортно-технически екип на „Хасково“ подаряват тази победа на своя сърцат защитник Златко Николов, който празнува рожден ден в неделя. В последният кръг от първенството „Хасково“ гостува на „Любимец“, като двубоят е в неделя от 14:30 ч.

Състав на „Хасково“: Семави Сюлейман (Васил Христов), Мехмед Мустафа (Владимир Петров), Недялко Петров, Мирослав Динков, Златко Николов, Тодор Тодоров, Христо Стойчев, Стилян Бръмчев, Димитър Димитров (Илиан Киряков), Николай Скерлев (Милко Милков), Ивайло Инджов (Делчо Корчев).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button