Спорт

Пет хасковлийки станаха вицешампионки на Балкански турнир по хандбал

ХандбалПет хасковлийки станаха вицешампионки на Балканския турнир по хандбал, провел се в Габрово за девойки, родени след 1998 г.

Отлично представяне с националния отбор направиха Мария Димитрова, Лили Стойчева, Варелия Миладинова, Християна Иванова и най-малката в тима – Маринела Панайотова. Всички хандбалистки от Хасково са взели участие в срещите и са вкарали голове.

Нашите победиха последователно националните отбори на Македония и Косово, но загубиха на финала от фаворитките от Румъния. Тук обаче играта им също е била на ниво, разказа президентът на хасковския клуб Марияна Стаматова. В турнира заради контузия не е могла да участва Антония Димитрова, но тя бе в Габрово с отбора.

В юношеския национален отбор пък са участвали двама хасковлии – вратарят Валери Бобачев и преотстъпеният на „Фрегата“ Георги Славчев. Българите станаха трети, като биха Косово и загубиха от Македония и Румъния.

Тази събота е шестият кръг от женското първенство, в който хасковлийки гостуват на „Бъки“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button