Хасково

Арестуваха трима харманлийски младежи за грабеж

ИлюстрацияТрима младежи от Харманли са арестувани за грабеж, съобщават от пресслужбата на полицията.

Те са на възраст 16, 17 и 19 г. и вчера са нападнали в гръб 32-годишен мъж на улица „Иван Вазов“ в града и със сила са му отнели мобилен телефон, 50 евро и 35 лв. След като потърпевшият подал сигнал, тримата извършители са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Трима любимчани пък са задържани за кражба на автомобил. В понеделник вечерта те отнели лек автомобил Ваз, паркиран пред дома на 62-годишния му собственик от улица „Републиканска“ в Любимец. След подадения сигнал, откраднатото возило е открито на автомагистрала „Марица“ в близост до града. В последствие са установени и тримата младежи на възраст 14, 16 и 17 г.

Двама хасковлии са в ареста за съхранение на дрога. Вчера около 15 часа на улица „Могила“ в областния град хасковските криминалисти са спрели за проверка лек автомобил Киа, шофиран от неправоспособен 29-годишен мъж с 32-годишен спътник. В хода на проверката, в пътника е открито фолио с кафеникаво прахообразно вещество с тегло 1 грам, реагиращо при полеви наркотест на хероин. В пепелника на колата е намерена саморъчно свита цигара – 1 грам със суха листна маса, реагираща на канабис. Двамата познайници на полицията са задържани по образуваното досъдебно производство.

Две кражби от автомобили, паркирани в кв. „Орфей“ са извършени в Хасково. Първата е от лек автомобил Опел, откъдето са откраднати 20 лв. и куфар с инструменти. Втората е от Шкода Фабия и са задигнати цифров приемник, навигация и гаечни ключове. В колите е проникнато след счупване на стъклата им. Третата кражба за денонощието е регистрирана в Димитровград. С подбран или подправен ключ е проникнато в апартамент на булевард „Раковски” и са откраднати 100 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button