Хасково

Климентови награди заслужиха Ния Ванчева и учителката Анелия Цолова

ПразникКлиментова награда за отличен успех заслужи седмокласничката в хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“ Ния Ванчева.

Отличието за учител пък отиде при преподавателя по математика Анелия Цолова, чийто учителска стаж е само в „Климент“.

ПразникНаградите бяха връчени от директора на училището Гинка Райчева по време на концерта по повод патрона на „Климент Охридски“. Преди това учениците направиха шествие от сградата на училището до сцената на пл. „Свобода“, като най-отпред бе портрет на светеца.

Награди за достойни ученици получиха и 17 седмокласници, които също са отличници.

Тържеството започна с изпълнение на новия химн на училището „Пейте с нас“ с автор Петър Вълканов. Всички бяха приветствани от Гинка Райчева.

В концертната програма имаше изпълнение на варненски танц от група „Гайтанче“, „Сладурчета“ се представиха с „Хей, приятелю, здравей“ и „Вълшебен ден“ имаше танцов поздрав от „Тангра“, игри, скеч – „Театър край тополите“, Ния изпълни „Черната овца“, а празникът завърши с химна на училището.

Празник  Празник 
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.11.2015 14:40 14:40

Честит празник деца,бъдете здрави…

:) :)
:) :)
25.11.2015 19:54 19:54

Адмирации за г-жа Цолова. Изключително забавен, нтелигентен и добросърдечен учител. Страхотна математичка и дама. Радвам се , че ми е преподавала. Заслужава наградата. Трябва училището да е гордо с нея. :) Успех и честит празник !!! :)

Back to top button