Хасково

Седмица след подкупните даиаджии, хванаха и шофьор да дава рушвет

ПроверкиТурски шофьор беше задържан за предлагане на подкуп на служители на „Автомобилната администрация“. Това стана по време на специализирана акция на магистрала „Марица“ край Свиленград.

Акцията идва седмица след като четирима служители на автомобилната администрация бяха задържани за подкуп. Те бяха арестувани на магистрала „Марица“.

На аутобана от сутринта тече акция. До ранния следобед са съставени 2 акта на стойност над 4 000 лв. Може би точно големите глоби карат шофьорите да дават подкупи. Днес е задържан шофьор, предложил 20 евро, за да избегне проверката.

Малко преди да бъде задържан, шофьорът заяви пред Haskovo.info, че с колегите му са свикнали като ги спрат органите на властта да им дават пари за почерпка. Така било в България, Турция, Румъния, Русия. Целта била да не ги бавят.

Освен, че гарантираха, че ще продължат да се борят с корупцията, от „Автомобилна администрация“ увериха, че отстраняването на четиримата подкупни инспектори няма да се отрази на работата в системата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
запознат
запознат
25.11.2015 18:24 18:24

Службата ДАИ така е създадена,че да акумулира корупция.Там работа честен и достоен човек не може да започне а ако започне не може да вирее, защото системата го изхвърля.Когато назначават служител там му дават да се разбере,че ако всеки месец не дава определена сума на ПАРТИЯТА,която е на власт ще го изритат от работа.Това е или взимаш РУШВЕТ или ти намират цаката.

запозната
запозната
25.11.2015 19:58 19:58

Ало .батю Даню изпитващия взема по 200 за книжка

Журналист
Журналист
26.11.2015 11:07 11:07

Много евтин ПР взехте да правите, Господа.Реихте всички проблеми с на държавата с 20 евро. БРАВО на ВАС!!!
Много е лесно да напишеш нещо. Същото правят и терористите, стрелят по невинни хора.
Вие господа журналисти, по нищо не се различавате от тях.
С една разлика, че вашите патрони са думите.
„подкупните даиаджии“ ДРЪН ДРЪН
Искам да видя един честен журналист.
Ай със здраве

ха ха ха
ха ха ха
26.11.2015 16:07 16:07

бреййй…..че те много честни били тия даяджиии бре ….чак да вземе да повярва човек….

Журналист
Журналист
26.11.2015 17:39 17:39

Не съм казал, че са честни. Чети внимателно!
А журналистите честни ли са

Back to top button