Хасково

Хасковски джудист с първа изложба, мечтае да стане ортопед

ИзложбаДжудистът от хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“ Стефан Айвазов откри първата си самостоятелна изложба във фоайето на читалище „Заря“.

Експозицията включва 12 рисунки и 12 стихотворения. Талантът, който е в 11 клас, пише стихове и иска да издаде стихосбирка, а вече има награди от конкурси за рисунки. Подготвя се и негова изложба в Стара Загора.

ИзложбаМладежът сподели, че любимото му число е 12 и за това изложбата му съдържа по 12 негови творби. Той е насърчаван в своето творчество от учителя му по рисуване Румен Несторов и неговата класна Иванка Дачева, преподавател по руски, която го оприличи на спортист с душа на поет.

Стефан е завършил 10 клас с пълно отличие и без нито едно отсъствие. Той мечтае да следва медицина и да стане ортопед, за да помага на хората в България.

Изложбата ще остане в читалище „Заря“ до понеделник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петрова
Петрова
27.11.2015 16:42 16:42

Това момче е родено с дарба от небето ! Да е живо и здраво !

Кура
Кура
30.11.2015 19:56 19:56

Човек, който не може да чете не може да стане лекар. И конк*рсите, който спечели пене някои имаха възрастова граница, един от тях беше за деца до 15г. а педагошката излъга, че е на 15 и така участва в конк*рса. Относно завършването му на 10-ти клас с отличие беше по следния начин: на всяка г-жа се подмазваше и купуваше подаръци. Спортист е този, който ходи на тренировки и състезания а не като него… имитатор на спортист.

До кура!
До кура!
03.06.2017 16:56 16:56

А ги можеш ли да пишеш, щото ако не можеш се научи, че се пише не педагошка, а педагоЖка! Познавам момчето и мога да кажа, че е много умен, любознателен и талантлив, а над всичкото отгоре и с голяма душа. Жалко за редакторите на страницата, че търпят подобно злобно изказване като твоето и не е изтрито. Нещастник завистлив!

Back to top button