Хасково

Осъдиха фермер, злоупотребил със 17 500 лв. евросубсидия

ИлюстрацияФермер отнесе присъда от Хасковския окръжен съд за използвани не по предназначение 17 571 лв. европейски средства.
 
Мъжът с инициали Г. Р. Р. бе признат за виновен в това, че в периода от 31 март 2010 г. до 24 септември 2012 г. е използвал за други цели субсидията, представляваща безвъзмездна финансова помощ по мярка 112 – Създаване на стопанства на млади фермери.
 
Хасковските магистрати осъдиха фермера на пробация с мерки – задължителна регистрация по настоящ адрес с периодичност два пъти седмично за срок от 9 месеца и задължителни периодични срещи с пробационен служител за същия срок.
 
Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Пловдивския апелативен съд в 15-дневен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
животновъд
животновъд
29.11.2015 12:06 12:06

А хасковските лъжефермери : Станимир Милев,Телят Хасан,Севинч Хасан, Октай Телят Хасан собствениците на Асфалт и бетон/АБ/ Хасково, кога ще ги осъдят за милионите субсидии, които са взели от държавата, за земя и животни, които нямат реално?!?!? Защо прок*ратурата отчита дейност с този малък фермер, а тия идиоти посочени по-горе, защо прок*ратурата ги пази още?!

mesut
mesut
29.11.2015 12:47 12:47

pdai informaciqta do televiziqta .za da ima rezultat

Back to top button