Хасково

Отстраниха Иван Станчев като председател на БСП-Хасково

ИлюстрацияПредседателят на общинската организация на БСП в Хасково Иван Станчев е отстранен от поста. Това стана на заседанието на Националния съвет на партията.

Станчев коментира пред Haskovo.info, че решението е взето с оглед оздравяването на организацията в Хасково и други общини, където партията се представи слабо на местните избори. Той посочи, че неговите два управленски мандата така или иначе вече изтичат. Той е начело на БСП в Хасково от близо 10 г.

До провеждането на отчетно-изборна конференция начело на хасковската организация ще бъде Станислав Владимиров от Перник, който е организационен секретар на партията. Сред членовете на организационния съвет са още Чавдар Георгиев и Милко Багдасаров.

Според Станчев очакванията са нов председател на БСП в Хасково да бъде избран през април догодина.

Haskovo.info припомня, че на местните избори кандидатът на „червените“ за кмет на Хасково Божидар Драганов получи 1862 гласа или 4.28%. Социалистите имат и двама общински съветници – Иван Станчев и Николина Кирева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
член на БКП
член на БКП
30.11.2015 13:02 13:02

Иван Станчев! Погре*а БКП/БСП в Хасково! Точка! Слаб! Слаб! Много слаба фигура! Изкара си обаче живота по перваза, ОК на ДКМС, Партиен секретар, все мекото на хляба ядеше! Бизнеса с братята мюсюлмани върви! Пей сърце! Безсрамник!

Back to top button