Хасково

Статистик №1 на Хасково се пенсионира след 31 г. стаж

Наско НаневДиректорът на Териториалното статистическо бюро в Хасково Наско Нанев се пенсионира след 31 г. работа в Националната статистика на България.

Днес бе последният работен ден на статистик №1 на региона, който в писмо до медиите благодари за доброто сътрудничество през изминалите години и за съвместните усилия „да направим по-прозрачни и по-достъпни резултатите от труда и живота на хората от нашия Хасковски регион“. Надявам се тези усилия да не са били напразни, казва още Нанев.

Както Haskovo.info писа с решение на правителството стана обединяване на статистическите бюра в страната като Хасково вече е към Териториално статистическо бюро – Юг в Пловдив. Сега временно изпълняващ длъжността директор на хасковския отдел „Статистически изследвания“ до провеждането на конкурс ще е Светла Велева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Елена Дулева
Елена Дулева
30.11.2015 20:00 20:00

Личност, специалист и директор

Приятел от БНБ но не Карпузов
Приятел от БНБ но не Карпузов
30.11.2015 20:38 20:38

Поздравления за г-н Нанев! Почтен и интилигентен човек! Не опетни името си! Работи и живее достойно!

М.МЛАДЕНОВА
М.МЛАДЕНОВА
01.12.2015 11:40 11:40

ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!

Back to top button