Хасково

Деляна Панайотова е новият главен архитект на Хасково

АрхитектДеляна Панайотова бе представена днес като новия главен архитект на община Хасково.

Тя е родом от Хасково, завършила е ГПЧЕ „Асен Златаров“, след което се е дипломирала в УАСГ-София, специалност „Архитектура“. След завършването си арх. Панайотова е работила в една от най-големите фирми в столицата. После хасковлийката има кратък престой в Англия и след завръщането си в родината работи 2 г. в архитектурата на столична община, където трупа допълнителен опит в професията.

„Надявам се бързо да вляза в конкретиката. За мен това е професионално израстване, по-добра позиция с повече отговорности и по-широк спектър“, коментира очакванията си за новата работа арх. Панайотова.

Деляна Панайотова е дъщеря на общинския съветник от ГЕРБ Антон Иванов. На репортерски въпрос дали няма да изпадне в конфликт на интереси заради факта, че баща й има строителна фирма, арх. Панайотова отговори, че това няма как да стане, защото фирмата от години не развива дейност в Хасково, а и главният архитект няма отношение към тръжната документация.

Арх. Деляна Панайотова наследи на поста арх. Кремена Цонева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Blow
Blow
01.12.2015 21:18 21:18

Бързо бързо зеха се уреждат. Тате, мама, дъщеричка, айде всички в Общината.

tinas
tinas
02.12.2015 7:14 7:14

Не мога да разбера какво искате от момичето, то в нашия глад все някой на някого е роднина. ГЕРБ обещаха че младите хора ще си одйдат в града ето един успял млад човек си е тука. Ама баща й биле ди кой си, е тя ви е казала няма да работи в Хасково. Май някоя сторителна фирма дето до сега лапа от общината се почувства застрашена?! Успех Панайотова!

Анонимен
Анонимен
02.12.2015 9:07 9:07

Естествено, че е не е нормално дъщерята на виден партиец да стане главен ахритект след като партията му спечели изборите. А за връщането й в Хасково вариантите са два- или тя е супер некадърна и затова трябва да се върне тук под крилото на тати, или семейството ще се облагодетелства яко. Друг вариант няма.

stealth
stealth
02.12.2015 17:55 17:55

Имало е конк*рс, избрали са най-способният кандидат. Нали? Какъв е проблемът?

Back to top button