Спорт

Каратеките на „Торнадо“ с 5 медала от международен турнир

МедалистиСедем състезатели от хасковския клуб по карате „Торнадо“ спечелиха общо 5 медала от международната купа „Ронин“.
 
Стефан Петеларов стана втори на ката при момчета 10-11 г. и трети на кумите в кат. до 35 кг. Костадин Петрунов пък спечели среброто на кумите в същата категория.
 
При момичетата 11-12 г. Линя Тянкова стана трета на ката и е с бронз на кумите в кат. над 35 кг.
Останалите четири състезатели се представиха много добре, макар и да не достигнаха до призовата тройка. Петър Димитров бе на крачка от  бронзовия медал но съдийско решение с 3:2 гласа за противника, му донесе почетното 5-то място в кумите момчета 11-12г. до 35 кг.
 
Най-младите ни състезатели Елена Михайлова, Анна-Мария Кирякова и Пламен Вълков се представиха много добре в дисциплина ката при 8-9 г., но не им достигна опит и самочувствие, за да стигнат до медалите.
 
Състезателите се водеха от младия инструктор на СК „Торнадо“ Станчо Станчев, който направи своя успешен треньорски дебют. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button