Регион

Ученици в Баните се включиха в Националната седмица на четенето

ЧетенеСОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Минерални бани се включи в националната седмица на четенето.

ЧетенеЛюбими приказни герои оживяха пред най-малките ученици. В състезанията по правопис, за най-добър разказвач и за най-добър четец, всички желаещи премериха сили. Анкетата „Чета, защото…“ показа, че все още има доста деца, които четат.

В училищната библиотека се състоя среща с родители, чийто майчин език не е българският. Присъстващите обмениха информация как възрастните могат да предизвикат интерес у децата си, за да може четенето да им доставя удоволствие.

В оживения диалог с представител на общината учениците споделиха, че обичат да четат книги.

В последния ден от Националната седмица най–добрите получиха грамоти и книги от директора на училището, г-жа Костадинова, която им пожела да обичат книгата, защото тя е прозорец към света.

Четене  Четене 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
родител
родител
14.12.2015 17:34 17:34

И нашите деца в ОУ“Св. Климент Охридски“ участваха ,но не пишете за тях. Браво! Важно е да четат децата.

ana
ana
14.12.2015 18:45 18:45

Към горния родител
Не може да четем само за децата от ОУ“Кл. Охридски“. Прекалено много четем за вас. Един път са решили да напишат нещо за други дечица и Вие се сърдите, че Вашите деца не са блеснали в новините.
Браво на всички деца, които четат!

Back to top button