Регион

Арестуваха свиленградчанин, преправил пластмасов пистолет в боен

Илюстрация27-годишен свиленградчанин е задържан за съхранение на дрога, съобщават от полицията.
 
Криминалисти са проверили жилището му на улица „Васил Левски“ в града, в което са открили пластмасов пистолет, преправен на боен, 2 куршума – 9 мм, 13 семена от индийски коноп и 13,3 грама зелена листна маса, реагираща при полеви наркотест на марихуана. 
 
Мъжът, познат на органите на реда, е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.
9120 къса цигари без бандерол иззеха на ГКПП „Капитан Андреево“ свиленградските полицаи. На 9 януари преди обяд, при влизане в страната от Турция са проверени 2 автобуса с пътници. От личните багажи на четирима пътуващи – трима от Хасково и един от село Опълченско, са конфискувани цигарите от различни марки без бандерол. Ден по-късно полицаите са проверили 34-годишен жител на село Попово, в когото са намерили 1 кг. нарязан тютюн без бандерол, за което му е съставен акт.
 
Двама мъже на 36 и 38 г. пък са задържани за кражба на телефон. На 10 януари в свиленградското управление е получен сигнал от 59-годишен турски гражданин, че от заведение в града му е откраднат мобилния телефон. След издирвателни действия мъжете от село Калоянци и село Искра са установени и задържани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button