Регион

Спипаха фалшиви 100 евро, измамиха пенсионери с 11 000 лв.

ИлюстрацияПет фалшиви банкноти по 100 евро са иззети в Димитровград, съобщават от полицията.

Това е станало по сигнал от касиер в обменно бюро на бул. „България“ в града.

Изпратеният на място автопатрул е задържал 23-годишен жител на село Сталево, познат на органите на реда. Последвала е проверка в дома му, където са открити 11 грама канабис и 15 ловни и бойни боеприпаси от различен калибър. Образувани са досъдебни производства.

70-годишна жена в Харманли пък е била измамена с 10 000 лв. На 5 януари мъж, представил се за неин близък й е звънял многократно по домашния телефон. Той поискал 10 000 лв. за покупка и поставяне на радиатори в дома й. Жената му предала парите, но след дни се усетила, че е измамена и сигнализирала в полицейското управление. Работата по случая продължава.

С 975 лв. е измамен 75-годишен мъж от село Устрем. На 15 януари той дал парите на група мъже, които го излъгали, че ще му подменят улуците на къщата. След като заплатил предварително сумата, мнимите майстори не се появили повече. По случая е образувано досъдебно производство.

3300 лв. са откраднати от 74-годишен радиевец. На 16 януари, мъжът допуснал в двора на къщата си трима непознати под предлог за закупуване на декоративни камъни. След „преговори“ мъжете си тръгнали без да купят нищо. Впоследствие старецът установил, че му липсват оставените върху скрин в една от стаите на къщата пари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button