Регион

Хванаха контрабандни цигари в опаковки на парфюми

ЦигариНелегални цигари, укрити в опаковки от парфюми, перилни препарати и растително масло, спипаха митничарите в района на ГКПП „Капитан Петко войвода“.

Общото количество е 306 кутии цигари без бандерол и с надпис „Duty free“ от марките ММ, „Кing“, „Ashima“, „Karelia slims“ и „Ome“. Те са открити при проверката на лек автомобил, влизащ в страната от Гърция. В колата с пловдивска регистрация пътували двама пътници.

Част от цигарите били скрити в кухина в пода на автомобила, замаскирана с метална пластина и тапицерия. Друга част са били в багажника, укрити в кухина, предназначена за резервната гума.

Пред проверяващите лицата твърдят, че част от цигарите са закупили от Одрин, а останалите са закупили от магазин за безмитна търговия.

За случая е уведомен разследващ митнически инспектор и е образувано досъдебно производство по регистъра на митница „Пловдив“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button