Спорт

И „Раковски“ не успя да спре летящата високо „Славия“

ВолейболИ волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ не успяха да спрат побеждаващия наред през 2016-а тим на „Славия“ в женското първенство.

ВолейболТази вечер момичетата на старши треньора Петър Ташев загубиха домакинството в зала „Младост“ с 0:3 (20:25, 20:25, 17:25).

Димитровградчанки и в този мач показаха красиви и силни отигравания за радост на многобройната публика. Това обаче бе Волейболнедостатъчно срещу подсиления през зимната пауза столичен тим, който вече гони място в тройката на класирането. Тази вечер „белите“ взеха и реванш, след като през есента „Раковски“ ги би в София с 3:2.

Тимът на „Раковски“: Йоанна Атанасова, капитанът Бояна Андреева, Гала Гълъбова, Ани Боздева, Михаела Петрова, Мария Обалиева, Михаела Мартинова, Елизабет Касаджикова, Ивана Боянова, Ана Илиева, Габриела Златанова, Димитрина Демирева, Жаклина Иванова, Стела Кантарева.

Волейбол„Раковски“ е на 7 място във временното класиране, като се бори с „Бургас 2007“ за шестата позиция, като и двата отбора са с по 11 т.

В 14 кръг на 12 февруари димитровградчанки гостуват на „Казанлък Волей“.

Преди началото на днешната среща бе награждаването от приятелски турнир, провел се по-рано през деня. В него двата тима на младите димитровградски волейболистки с треньор Александър Дафинов са първи, следвани от девойките на „Загорец“ (Нова Загора) и Раднево.

Волейбол  Волейбол 
 Волейбол  Волейбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button