Спорт

Хасково мечтае за титла, баскетболистките биха за трети път шампионките

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ показват супер форма и във втората фаза на първенството, което прави много от феновете оптимисти за титлата.

Тази вечер момичетата на старши треньора Елена Станкова победиха за трети пореден път този сезон шампионките от „Дунав 8806“ (Русе), сега като домакин с 90:83. Нашите изиграха много силен мач, като единствено в последната част свалиха оборотите и позволиха на русенки да намалят разликата.

Лиа Галдейра вкара 29 точки, Ралица Нанева записа 24, Мея Тирера добави 16, а Жени Димитрова – 10.

Така „Хасково 2012“ остава едноличен лидер във временното класиране. В следващия пети кръг от първата петица е супердербито с втория „Монтана 2003“. Срещата е на 10 февруари в Монтана.

Баскетбол  Баскетбол 
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.02.2016 21:00 21:00

Bravo momi4eta,bravo HASKOVO 2012,ma4kaite i ne se spiraite pred nikogo!!!Vie ste nai-dobrite i zaslugavate da ste novite shampionki po basket-geni na BG!!!Uspeh i za kupata na BG!!!Tozi sezon trjabva da bade vashijat sezon,sezona na HASKOVO 2012!!!samo HASKOVO!!!

Back to top button