Хасково

Ели Видева с литературна премиера в София

Ели ВидеваПоетесата Ели Видева гостува с книгата си с избрани стихотворения „Проекции върху сферичната природа“ в столичната галерия-книжарница „София прес“. Премиерата на стихосбирката, излязла наскоро по повод нейна кръгла годишнина, бе организирана от Съюза на българските писатели.

Известната поетеса, преводачка и журналистка Ива Николова представи новата книга, в която звучи обещанието „ще садим семена, ще отглеждаме думи звънливи,/но така, че от тях светлина и любов да струи„. Да се срещнат с авторката в галерията дойдоха много колеги и приятели на Ели Видева, представители на артистичните среди, хасковлии и димитровградчани, които работят и учат в столицата. Сред тях бяха и студенти, преминали като гимназисти през студиото за млади любители на поезията в Хасково, за което Ели Видева отделя част от времето си безвъзмездно.

Поздравленията на многобройната публика на литературната вечер бяха придружени с безброй цветя, които по-късно заеха половината от багажното отделение на автобуса София-Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Спасов
Спасов
08.02.2016 16:21 16:21

Поздравления за Ели! Нека да е здрава и да ни радва с още много книги!

Back to top button