Регион

Моторист без книжка падна край Стойково, закопчаха петима пияни шофьори

Илюстрация26-годишен моторист от село Стойково е пострадал при пътен инцидент вчера, съобщават от пресслужбата на полицията.

Той е карал с несъобразена скорост и без книжка и на завой малко преди селото е паднал на пътя. От удара е с охлузвания по тялото и контузия на ляво рамо. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

3 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в Свиленград. В ареста до 24 часа са задържани 55-годишен любимчанин, хванат да шофира с 2,45 промила алкохол и 47-годишен мъж с 2,47. В ареста е и 52-годишен грък, който вчера на влизане в България с лекия си автомобил Деу е тестван с дрегер, отчел 1,86 промила. В хасковското управление за същото нарушение е бил 35-годишен жител на града, заловен от автопатрула с 1,43. И РУ Харманли се отчитат с незабавно производство за шофиране в нетрезво състояние. То е срещу 29-годишен жител на село Шишманово, хванат от контролните органи да управлява колата си с наличие на 1,25 промила алкохол.

В Димитровград е задържан със заповед за 24 часа неправоспособен 21-годишен младеж от града, а в Ивайловград срещу 36-годишен мъж от града, шофиращ без книжка.

2 кражби на CD-та са извършени през денонощието. Неизвестни лица са проникнали в колите след разбиване на стъклата им. Автомобилите – Фолксваген Голф и Фиат Брава са били паркирани на улиците „Захари Стоянов“ и „Марица“ в Димитровград. Вчера е била регистрирана кражба от вила край Хасково. След изкъртване на метална основа на врата и счупване на прозорец са откраднати бензинова резачка за дърва, медна пръскачка, комплект ключове и смесител за баня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button