Хасково

Младите ротарианци в Хасково със силно парти за ученици, димитровградските – с награда

МладежиМладите хасковски ротарианци в Интеракт клуб организираха забавно парти за ученици от хасковското СОУ „Васил Левски“ в Младежкия център.

МладежиДецата напълниха голямата зала на центъра за изявата по повод Свети Трифон Зарезан. В началото младежите изиграха театрална сценка за празника, след което бяха наградени най-добрите ученици от проведен конкурс по приложно изкуство.

МладежиПоследваха забавни игри, сред които по пукане на балони и рисуване с вързани очи.

Интеракт клуб – Димитровград пък e  сред победителите  в конкурса „Промяната, която искам да бъда“. Отличените са 48 от общо 310 кандидатствали обществени структури и неправителствени организации, заведения, училища и читалища, Младежиангажирани със социални и образователни услуги за деца, младежи, възрастни  и  хора в неравностойно положение.

Конкурсът бе организиран от Международната младежка камара-България и американска компания, специализирана в предоставянето на ИТ услуги.

Наградите са 100 лаптопа с лицензиран софтуер, разпределени от специално жури.  Те бяха връчени на официална церемония в столицата.

Младежи   Младежи
 Младежи  Младежи

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button