Регион

Раздават 100 буркана мед, „Любовен еликсир“ и вечеря за двама в Димитровград

Илюстрация100 буркана мед ще бъдат раздадени утре в димитровградското с. Черногорово.

Това ще стане по повод 153-годишнина на най-старата църква в общината на Св. Харалампий – покровител на пчеларите.

Днес на пресконференция в кметството бяха анонсирани и проявите по повод Свети Валентин – 14 февруари. Два концерта под мотото „Любовен еликсир“ ще изнесе Забавно-духовият оркестър на 10 и 11 февруари от 18 часа съвместно с Акустичното джаз трио. Те ще са в обновената репетиционна зала на оркестъра в градската библиотека. Ремонтът е струвал около 20 000 лв.

Романтична вечеря за двама е наградата за победителите в хепънинг на 11 февруари от 15 часа до Голямото сърце. Организатори са Детски и младежки център. Предвидени са много изненади и тематични игри.

От общината обявиха и конкурс и награди, свързани с разделното събиране на отпадъци. Екоинициативата цели приобщени към опазването на околната среда да бъдат максимално повече подрастващи. За целта ученици от димитровградските школа ще решават тест. Инициативата се провежда за поредна година с представители на „Екопак-България“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button