Хасково

„Марса“ продължава да се руши, общината търси собствениците за да ги глоби

МарсаМасивната сграда на бившия магазин „Марса“ на хасковския бул. „Раковски“ продължава да се руши, като застрашава множеството минувачи по тротоара.

От общинското предприятие „Екопрогрес“ разшириха днес периметъра на загражденията. Целта е да се избегнат инциденти при срутването на парчета от фасадата на сградата.

От общината съобщиха за Haskovo.info, че сградата е собственост на две фирми, като едната е от Северна България.
През годините има няколко безуспешни опита те да се издирят и да им се връчат предписания за обезопасяване на сградата и съответните глоби. Опитите ще продължат.

Има и идея „Марса“ да бъде разрушен, но това ще струва скъпо на общината и след това отново трябва да се издирят собствениците, които да платят разчистването на терена.

Марса  Марса 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
potyrpev6
potyrpev6
10.02.2016 20:08 20:08

JIVEYA V ZENTYRA I EDIN DEN MINALI OT OB6TINATA I DALI PREDPISANIE I SE NALOJI S HILYADI RAZPRAVII DA BOYADISAME BLOKA-KATO ZABELEJETE 4E PROTOKOLA S PREDPISANIETO BE6E SYSTAVEN BEZ DA E PRISYSTVAL NIKOI OT BLOKA!-I ZA6TO NE SE NAPRAVI TAKA V GOREPOSO4ENATA SITUAZIYA? PITAM NOVIYAT KMET ZA KOGOTO GLASUVAH-DOKOGA DVOINI STANDARTI? ZA GRAJDANITE MOJE -ZA FIRMITE NE? DA GI NAMERYAT ILI DA SI HODYAT-6TE SE NAMERYAT HORA KOITO DA DOKARAT NE6TATA DOKRAI!

тараторчо
тараторчо
14.02.2016 21:54 21:54

Общината не можела да издири собствениците Това вече говори за безсилие и безпомощност от страна на общината разбирай и държавата Каква е тая скапана община да не може да реши един въпрос –-или не иска

ми паролас тарабукас
ми паролас тарабукас
14.02.2016 21:58 21:58

Така стои въпроса и с изоставените трошки по улиците Общината не може да открие и накара собствениците да си изнесат трошките Значи общината капитулира пред безредието Що за власт е такава ялова община Има хиляди начина да реши въпроса

Back to top button