Регион

Хиляди контрабандни парфюми хванаха на „Капитан Андреево“

ПарфюмиКонтрабандни 2071 парфюма, 950 текстилни изделия и 674 чифта спортни обувки – имитации на световноизвестни търговски марки, откриха и задържаха митничарите на „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Те са спипани при щателни митнически проверки на два туристически автобуса с пътници, влизащи в страната от Турция.

 Нарушителите са петима румънски граждани. При митническата проверка на първия автобус митническите служители откриват в багажа на двама от пътниците общо 926 флакона парфюми и тоалетни води с лога на 10 световноизвестни марки, сред които Coco Chanel, Christian Dior, Versace, Angel, Gucci, както и 674 чифта спортни обувки с лога на Adidas и Nike, 950 спортни екипа, панталони и тениски с етикети на търговските марки Armani, Philipp Plein, Dsquared, Diesel, Adidas, D&G и Tommy Hilfinger.

При извършената щателна митническа проверка на втория автобус от ръчния багаж на трима румънски граждани са иззети още 1145 парфюма и тоалетни води – също имитации на различни световноизвестни търговски марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button