Регион

Страстни целувки подгряха „Любовта е във въздуха“

ВлюбениВлюбени двойки засвидетелстваха чувствата си с продължителни страстни целувки до Голямото сърце на входа на димитровградския парк „Марица“.

Това стана в началото на хепънинга „Любовта е във въздуха“ в навечерието на Свети Валентин – 14 февруари.

ВлюбениОрганизатори са общинският ученически парламент и Детският младежки център. Имаше музикални изпълнения на школата по китара, изявиха се младите певици от центъра и таланти от театралната школа.

Последваха игри между влюбените двойки, като най-атрактивната заслужи романтична вечеря за двама.

В 18 часа пък ще бъде официално открита обновената с 20 000 лв. нова репетиционна зала на Забавно-духовия оркестър в Детския и младежки център. След това ще е вторият от двудневните концерти под мотото „Любовен еликсир“.

Влюбени  Влюбени 
 Влюбени  Влюбени

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
участник
участник
11.02.2016 17:22 17:22

Разочарован съм от „уникалната“ организация на така нареченото събитие.Спечелената награда е връчена на водещите,който са и участници който знаят сценария и естествено и въпросите задававани на игрите.Незнам само аз ли виждам нещо нередно в това.Съгласен съм че водещите трябва да са наградени за положения труд като водещи,но не с наградата за участниците.Познавам лично водещите и не съм против това ,просто според мен наградата за тяхната работа трябва да е различна от наградата за участниците.При равния брой точки от първите въчроси последваха още 3.Аз нямах писалка и в момента в който отидох да си поискам, водещата руса госпожа каза на двойката „въпроса е как се казва на баща и майката“.След като разбра ,че без да искам я чух последва изречението „сменяме въпроса ,защото го чуха“.Сдържах се и доказах в следващите 3 въпроса ,че и без помощта на някой мога да спечеля играта,но отново се оказахме с равен брой верни отговори.След това последва въпрос кой номер обувки носи моята половинка и аз отговорих 36,а се оказаха 37.Сгреших и победата бе отсъдена за другия отбор.Веднага попитах защо и отговора беше че по метода на изключването! Разочарован съм от нагласената игра.Отново да кажа нямам нищо против водещите,които са ми познати.След това „състезание“ категорично няма да участвам в други подобни проекти или игри.

ГОСТ
ГОСТ
11.02.2016 20:55 20:55

НЕ СА ОТКРИЛИ ПОДХОДЯЩИЯ ВОДЕЩ-НАЙ-ДОБРАТА ОТ ВСИЧКИ-НАСКА АНГЕЛОВА ОТ УЧЕНИЧЕСКИ ОБЩЕЖИТИЯ.ТЯ ОСВЕН ДА ГОВОРИ ПРАЗНОТИИ ПО МИКРОФОНА НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ.БАБАТА ИСКА ОЩЕ ДА КОМАДВА,АМА НЕ СТАВА.АНГЕЛОВА ОТИВАЙ СИ СЕЧЕ,НА НИКОГО НЕ СИ НУЖНА,НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАШ.НЕКАДЪРНИЦА И ЗЛА ВЕЩИЦА.

Back to top button