Хасково

Хванаха ментета и в Хасково, закопчаха крадец на битака

ИлюстрацияМентета са открили вчера икономическите полицаи и служители от Патентното ведомство в Хасково, съобщават от полицията.

В два магазина са открити общо 53 текстилни алтикула, 50 чанти и 31 часовника с лого на марки без разрешение на правопритежателя. Стоките са иззети от представители на Патентното и са съставени 4 акта.

Също вчера около 15 часа на димитровградския Неделен пазар е арестуван крадец. Сигналът е подаден от СОТ и е бил за проникване в техен обект. Към масата има и прилежаща туристическа каравана, също под охрана. В нея е проникнато след изкъртване на вратата й. Сотаджиите заловили нахлулия в караваната 22-годишен димитровградчанин, който успял да намери там 6 лв. Познатият на органите на реда младеж направил самопризнания и е задържан до 24 часа.

70 кг. безакцизен тютюн иззеха хасковските криминалисти от частен дом на улица „Явор“ в областния град. В жилището, ползвано от 51-годишен мъж, полицаите открили ситно нарязаната листна маса с мирис на тютюн, поставена в кашони. Тютюнът е иззет с протокол, а мъжът е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button