Хасково

ВиК: „Орфей“ ще има вода до 20 часа, в „Ручока“ – до 21 часа

ИлюстрацияОгромната авария, която остави хиляди хасковлии без вода през целия ден в петък е отстранена и скоро хората ще имат вода. Това увери пред Haskovo.info ръководителят на район Хасково във ВиК инж. Иванко Милушев.

Аварията е възникнала рано тази сутрин в магистрален водопровод между водонапорната кула и квартал „Орфей“. Въпреки уверенията от водното дружество, че до 14 часа хората ще имат вода, това не се случи. Гневни читатели на Haskovo.info цял ден задаваха въпроса докога ще са на сухо.

Милушев обясни, че дупките по старите стоманени тръби са били огромни и откриването и запушването им е отнело много време. По сметки на аварийния екип тръбите трябва да се напълнят с вода и тя да стигне до хората от кв. „Орфей“ най-късно до 20 часа тази вечер, а час по-късно ще потекат чешмите и в кв. „Любен Каравелов“ /“Ручока“/.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Орфеец
Орфеец
12.02.2016 20:46 20:46

И къде ви е водата????

Back to top button