Спорт

Волейболистките в „групата на смъртта“ за Купата

ИлюстрацияВ „групата на смъртта“ попаднаха волейболистките от димитровградския клуб „Раковски“ в турнира за Купата на България.
 
Нашите са в една група с тимовете на шампиона „Марица“ (Пловдив) и столичните ЦСКА и „Славия“. И трите тима са пред димитровградчанки във временното класиране, като имат срещу тях само една победа досега през сезона – срещу „белите“ с 3:2 в столицата.
 
Останалите отбори, без „Спартак“ (Варна), който се отказаха от участие за Купата, са в група А. Тук има два изявени фаворита – „Левски“ (София) и „Казанлък Волей“ и тимовете около димитровградчанки в класирането – Бургас и Шумен.
 
Все още не е ясно кои градове ще са домакини на груповата фаза, но Димитровград няма да подава заявка за това. 
 
Мачовете са от 4 до 6 март, а финалите ще бъдат на 7 и 8 май.
 
Тази вечер димитровградчанки загубиха гостуването си в Казанлък с 0:3, като показаха по-голяма съпротива във втория гейм, загубен с 18:25. В останалите два момичетата на старши треньора Петър Ташев отстъпиха с 16:25 и 14:25.
 
В 15-ия кръг на 19 февруари от 17 часа „Раковски“ приема „Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button