Регион

И таланти рекламираха Минерални бани на най-голямото туристическо изложение

ИзложениеОбщина Минерални бани изсипа своите таланти по време втория ден от най-голямото туристическо изложение „Ваканция&Спа Експо“, което се провежда в Интер Експо Център в столицата, съобщават от пресслужбата на кметството.

ИзложениеВ продължение на половин час самодейците от читалищата „Заря 1957“ и „Будилник – 1903“, подкрепени от ученици от СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ и СОУ „Христо Ботев“ накараха многобройните посетители да притаят дъх пред таланта и красотата, изкристализирали не без помощта на минералната вода. Формацията пристигна почти с летящ старт на изложението. Загрявката за концерта започна още в автобуса преди подстъпите към София.

За първи път Баните участва в най-престижното туристическо изложение в България. По време на откриването вчера Министърът на туризма Николина Ангелкова бе особено впечатлена и се задържа най-дълго на щанда на общината. Туроператорите проявиха изключителен интерес към туристическите пътеки и възстановката „Виното на Сабазий“.

ИзложениеСлед концерта на сцената, талантите продължиха с изпълненията си и край щанда на националния курорт Минерални бани. Впечатлени от изпълненията им представителите на перлата на зимния туризъм у нас – Банско, пожелаха да се снимат с тях. Народната певица от Странджанско Златка Ставрева, която представяше на съседния щанд община Малко Търново също се отнесе много ласкаво към изпълненията на самодейците от Минерални бани и поиска снимка с тях.

Най-голямата атракция обаче сътвори натурализираният в Минерални бани албански музикант Рики, който със своята тарамбука направи истински дуел между балкански и азиатски ритми с представителите на Индонезия.

В неделя от 11 часа пък ще бъде извършено зарязване на лозята по повод Трифон Зарезан в лозовите масиви край с. Сусам.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button