Регион

Задигнаха 1600 лв. данъци с каса от кметството във Войводово

КметствоКаса с 1600 лв. с документи е задигната от кметството в хасковското с. Войводово, съобщават от полицията.

КметствоКрадците на 24 г. от Хасково и 19-годишен от селото, познайници на полицията, са задържани. В дома на по-големия на улица „Георги Кирков“ в областния град са намерени част от парите, металният шкаф и инструмента, с който е отворен.

Кметът на Войводово Илями Бефа разказа пред Haskovo.info, че познава крадците, които влезли в кметството през прозорец на тоалетната. Парите пък били от събраните данък сгради и такса смет, липсвал и един от кочаните.

Сега кметът се закани да не държи толкова пари в кметството и да сложи метална врата към стаята на секретаря, откъдето са задигнати парите.

Днес кметството остана затворено, а прозорци отворени и през тях отново можеше да се проникне в сградата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сейфулла
сейфулла
16.02.2016 12:56 12:56

Аха…липсвал един от кочаните…. НА тия елементарни крадци как им притрябвал точно един кочан – печката ли ще си палят??? Тука има нещо гнило….

Хасково
Хасково
16.02.2016 14:02 14:02

Това са хора които знаят , че в момента се събират данъци и кметството не се охранява със сот .Така ,че и метална врати да сложат какво ще им помогне само дето се разтръбява и става по опасно и за другите села

Back to top button