Регион

Удариха нередовно бистро в Любимец, гори с 4 глоби

ИлюстрацияНередовно бистро в Любимец е било проверено по сигнал вчера от полиция, данъчни и инспектори от агенцията по храните, съобщават от полицията.

Бистрото е работило, въпреки че Агенцията по безопасност на храните принудително е затворила обекта в средата на миналия месец.

От Агенцията обясниха за Haskovo.info, че бистрото е било затворено заради лоша хигиена, а част от персонала е бил без редовно заверени здравни книжки. Въпреки това вчера там отново се е предлага храна.

В хода на проверката, полицейските служители са открили и 10 спортни екипа с лого на защитена търговска марка без разрешение на правопритежателя. Те се продавали в магазина към бистрото.

Данъчните и агенцията по храните са съставили общо 4 констативни протокола, като двете глоби от Агенцията се очаква да бъдат за над 1000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
jo
jo
24.02.2016 13:37 13:37

HORATA SE 4UDQT KAK DA SVARJAT DVATA KRAQ VIE IM REJITE GLAVATA KAKVO DA PRAVQT KATO GI ZATVORITE SHTE GI PRATITE NA RABOTA LI

ТТ
ТТ
24.02.2016 22:11 22:11

В БГ освен да се закриват работни места,да се съсипва всяка инициатива друго няма.Терминал 2.

Back to top button