Регион

Нов конкурс за митнически инспектори за Капитан Андреево

Тест, архивНов конкурс за 7 щатни бройки за митнически инспектори обявиха от Агенция „Митници“.
 
Шест от местата са за митнически пункт „Капитан Андреево“, а едно е за пункта жп. гара Свиленград, като и двата вече са под шапката на Митница „Бургас“.
 
Минималните изисквания се висше образование бакалавър – социални, стопански и правни науки с професионални направления икономика или право, технически науки. Професионален опит не се изисква.
 
Допълнителните изисквания включват владеене на западен или друг чужд език, високо ниво на компютърна грамотност, предимство са уменията за работа в екип. Заплатата е 700 лв.
 
Конкурсът включва решаване на тест и интервю.
 
Документите на кандидатите се подават в деловодството на Митница „Бургас“ до 6 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димитров
Димитров
25.03.2016 8:22 8:22

Затова ли беше акцията за отстраняване на служители? А уволненията там просто ей така? Новата шефка няма би да възстанови Митница Свиленград или ще си кара по инерция, защото така трабява?

съдия
съдия
25.03.2016 10:21 10:21

Време е някой да заведе дело в Страсбург! Защото българския съд е зависим от управляващата партия! Направена е абсолютно безпринципна „реформа“, а контрабандата и в момента си върви здраво! И как така се назначават хора на същата длъжност, нали е съкратена?

мечев
мечев
26.03.2016 8:30 8:30

Закриха Митница Свиленград,защото има десетки заведени дела от уволнените – сега като я няма като административна единица няма къде да ги възстанови съдът.. Ето затова е! Всичките тия измислени критерии за уволнение както и акциите срещу митничарите са с цел разчистване на работниместа за кадрите на Партията!

Back to top button