Регион

Търсят зам.-началник на митница „Бургас“, отговарящ за „Капитан Андреево“ с 2000 лв. заплата

ИлюстрацияКонкурс за заместник-началник на митница „Бургас“ обявиха от Агенция „Митници“.

Той ще подпомага началника на митницата при осъществяване на ръководството на митницата. Заместникът приоритетно ще организира, координира и контролира дейността на Митнически пункт „Капитан Андреево“, Митнически пункт „ЖП Гара Свиленград“.

Минималните изисквания към кандидатите са висше образование в областта на социални, стопански и правни науки с професионално направление: „Икономика“ или „Право“, Природни науки, математика и информатика, технически науки.
Изисква се 6-годишен професионален опит или І младши ранг. Сред допълните изисквания се посочва компютърна грамотност, владеене на западен език.

Месечната заплата е 2000 лв., а изпитът ще е практически и интервю.

Документите се подават в митница „Бургас“ до 21 април.

Haskovo.info припомня, че от Агенция „Митници“ вече обявиха конкурс и за 7 митнически инспектори, от които 6 са за Митнически пункт „Капитан Андреево“ и за Митнически пункт „Ж.П. Гара Свиленград“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
вълчев
вълчев
12.04.2016 17:14 17:14

Хахаха, „търси се“… ами той е намерен, сега с тая пародия на конк*рс, както навсякъде в жалката ни държавица, трябва да се узакони това „намиране“… Има ли наивница, които да вярват в конкрусите???

Back to top button