Регион

Протестиращи казанджии затвориха границата с Турция

ПротестСобственици на казани за ракия от Хасковска област затвориха границата с Турция.

ПротестОт 10 до 14 часа бе блокирано движението на вход към България за всички автомобили. Протести има и в други области на страната.

Казанджиите протестират срещу ограничението ракия да се вари само 6 месеца в годината и казаните над 500 литра да се лицензират като данъчни складове. Според тях решението на парламента е лобистко и е в полза на големите винзаводи.

В региона вече имаше два протеста, като около 600 се включиха наскоро в националния протест в София.

Все още не е ясно дали протестиращите няма да затворят отново движението през ГКПП „Капитан Андреево“.

Протест  Протест 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кичо
Кичо
19.04.2016 16:55 16:55

Естествено, бе законите са лобстки, вкл. и този!!! Затова се плаща яко! Алкохолът пак е издигнат в ранг на престъпление… Жалка картинка!

ееееее
ееееее
19.04.2016 17:26 17:26

Е най-на края, някой да се надигне в тази страна и да си защитава своето. Само дето има толкова много да се протрестира, че не знам що трябваше да се почне точно от ракията, ама хаиде, на хаир да е и всеки последващ протест също. Само не поскайте никого от партиите около вас, защото пак ще во политизират!

Back to top button