Регион

Отслужиха панихида за загиналите в катастрофата в Симеоновград

ПанихидаПанихида по повод 5 г. от жестоката катастрофа на Великден 2011 г. бе отслужена в Симеоновград, съобщават от пресслужбата на областна администрация.

ПанихидаПочернените семейства на шестимата убити младежи посрещнаха на мемориала на Великденските ангели десетки жители на Симеоновград, роднини, приятели, съученици на загиналите деца.

За да почетат паметта на Трифон, Яница, Мелин, Евгени, Гошо и Красимир тук бяха областният Панихидауправител на Хасково Станислав Дечев, депутатът Евгения Ангелова, кметът на Симеоновград Милена Рангелова.

Панихидата бе последвана от минута мълчание в памет на загиналите деца, а веднага след това в небето над Симеоновград полетяха шест бели гълъба.

Цветя бяха поднесени пред Великденските ангели. Мемориалът бе изграден от почернените семейства с дарения, събрани от хора от цялата страна. Той се намира на метри от мястото, където бяха убити шестимата младежи, а други двама бяха тежко ранени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button