Регион

Хванаха хиляди контрабандни цигари и незаконен пистолет

ИлюстрацияОбщо 20 600 безакцизни цигари иззеха свиленградските полицаи.

През почивните дни те са спрели за проверка 2 автомобила на автомагистрала „Марица“. В „Мерцедес“, шофиран от 60-годишен мъж от града и в последваща проверка в дома му на ул. „Парижка комуна“ са намерени и иззети 11 600 от цигарите. В жилището е открит и газов пистолет с боеприпас без документ за произход.

Останалите 9000 папироси без бандерол са конфискувани при проверка на автомагистралата на лек автомобил „Great Wall“ с водач 65-годишна пловдивчанка. Двамата са задържани до 24 часа по образуваните бързи производства.

16-годишен хасковлия е задържан за кражба от магазин в областния град. В съботния ден, продавачка от бакалията на ул. „Мадара“ сигнализирала в полицейското управление, че от касата липсват 230 лв. След проведени издирвателни действия е установен непълнолетният, който успял да закупи с откраднатите пари мобилен телефон. По случая работят инспектори от Детска педагогическа стая.

Кражба на пари е извършена от лек автомобил, паркиран на Неделен пазар в Димитровград. Неизвестно лице е проникнало в отключен Ситроен и е откраднал мъжка чанта с 1800 лв. и лични документи на 51-годишен мъж от казанлъшкото с. Бузовград. Кражба на алкохол е регистрирана в Свиленград. Проникнато е в мазето в кв. „Изгрев“ след разбиване на вратата му и са откраднати 60 литра домашна ракия и 30 лв. по всички случаи са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button