Хасково

Нашариха с 50 фиша Първомайския ромски празник на Кенана

КенанаОколо 50 фиша за неправилно паркиране наложиха от общинската служба КОРЗ в хасковския парк „Кенана“.

КенанаАкцията бе проведена по време на традиционния ромски празник, който се организира на 1 май – Международен ден на труда.

Два екипа на КОРЗ пишеха фишове от по 30 лв. на колите, паркирани по алеите и зелените площи. Хората пък недоволстваха, че няма къде да паркират. От службата се опитваха да ги успокояват, че ако си платят до седмица, глобата ще им е наполовина.

Празнуващите основно се разхождаха по алеите или се черпеха по заведенията. Атракционите и сергиите без разрешителни пък бяха забранени със заповед на кмета.

Кенана   Кенана
 Кенана  Кенана
 Кенана  Кенана

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ива
Ива
01.05.2016 19:21 19:21

На „най-работливите“ в нашата страна е посветен и празник – Първи май – Ден на труда. Не можеше ли да бъде някой друг ден, а не точно този ден – питам се.

anti
anti
01.05.2016 19:51 19:51

zashto vuobshte tiq peshternqci trqbva da imat praznik

АМЕРИГО
АМЕРИГО
01.05.2016 20:40 20:40

ЗАЩО МАНГАЛИТЕ РЕШИХА ДА СИ ПРАВЯТ ПРАЗНИКА НА КЕНАНА? ДА СИ СТОЯТ В ТЯХНАТА ПОСРАНА МАХАЛА АМА НЕ -ТЕ ДЪРЖАТ ДА ОСЕРАТ ВСИЧКО НАОКОЛО! НЕ Е ПРАВИЛНО И ЧЕ СА ГИ ГЛОБИЛИ-МАХЛАТА Е БЛИЗКО -ДА БЯХА ОТИШЛИ ПЕША-А УЖ НЯМАЛИ ПАРИ -БЕЗРАБОТНИ И КО ЛИ НЕ-СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ДА ПРАЗНУВАТ В МАХЛАТА-ХОРАТА КОИТО БЯХА ИЗЛЕЗБИ НА РАЗХОДКА НЕ МОЖЕХА ДА СЕ РАЗМИНАТ ОТ ЧАВЕТА И ГАДНИ МИРИЗМИ!

БАТ САЛИТО
БАТ САЛИТО
02.05.2016 10:14 10:14

БАТ Добри въ,на Кинана уж пръскаха против паразити-демек КЪРЛЕЖИ пък пак ги има въ.Ам тва с ода ли пръскаха или с отрови въ?.
Ам в градъ галиба ни е пръскано никъде,щот вчера надвечер седнахме на идна пейка на бул.Г.С.Раковски кръстовището с ул.Дунав точно срещу МОНИМЕСА зад ЛАФКАТА където убиха една женича при катастрофа.Та на таа пейчица намерихме два КЪРЛЕЖА лазещи по дъсчиците за сядане.
Та питам де що ни са пръскъ въ БАТ Добри…?

Анонимен
Анонимен
02.05.2016 10:20 10:20

Алоо КОРЗ,да ви е*а майката,ам къде да паркирваме аъъ?Докат беше Узунжовския на власт не глобявахте а ся,мамка ви продажници…

Back to top button