Спорт

Григор загуби спечелен финал в Истанбул

ИлюстрацияГригор Димитров на два пъти се намираше на две точки от петата си ATP титла, но така и не се добра дори до един мачбол и в крайна сметка се срина психически за 7-6(5) 6-7(5) 0-6 срещу Диего Шварцман на финала в Истанбул, съобщава TennisKafe.com.
 
Но какво ли не се случи на българина днес на корта – 16 пробива, пет скъсвания на кордаж, от които едно на сетбол и още едно на брейкбол… Вбесен от петото скъсване, Григор потроши последната останала ракета, получи наказателен гейм при 0-5 и това на практика означаваше край на мача.
 
Григор спечели жребия в Истанбул и избра да сервира, а развитието на откриващия сет придаде смисъл на решението на българина. И двамата финалисти определено се представяха изключително нестабилно на начален удар и изпитваха проблеми в почти всяко едно от подаванията си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button