Регион

Нов приз от изложба за самоеда на красавицата Кристина

Изложба2-годишният самоед Smiles of Seven Hills Cody или Усмивките от седемте хълма Cody на харманлийката Кристина Димитрова спечели първо място в открития клас на специализираната изложба за породата в Асеновград.

Миналата година красавецът отново заслужи първото място от същата изложба във възрастовия си клас. Cody има още много постижения и купи от киноложки изложби в България и чужбина.

Собственикът на развъдника „Smiles of Seven Hills“ от който е Cody, Славка Стойкова заяви пред Haskovo.info, че този самоед е много различно, уникално и добре развиващо се куче, всички съдии по изложбите го харесват, а собственичката му Криси се грижи много добре за него.

Общо 6 самоеда от развъдника участваха в изложбата, като повечето спечелиха първите места, сред които за най-красиво куче, най-добра двойка, а „Smiles of Seven Hills“ за втора година е с приза за Най-добър развъдник.

Изложба  Изложба 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.05.2016 13:01 13:01

Ай ся де,първо място на САМОЕДА ли е на самоедката аъъ…?

Анонимен
Анонимен
03.05.2016 16:25 16:25

Браво стопанката е красавица…

Back to top button